TOP 10 CELE MAI TARI POVEȘTI DE GROAZĂ DIFERITE + ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Poveștile de groază din acest clasament TOP 10 explorează o varietate de teme, de la războiul spiritual la sfârșitul vieții, de la vârsta unui copil la secrete ascunse, de la un grup de sprijin la curaj și îndrăzneală și, în cele din urmă, la dușmanul interior. Sunt povești despre speranță și disperare, despre curaj și frică, despre viață și moarte.

Războinicul lui Dumnezeu dezvăluie puterea credinței și importanța îngerilor în lupta împotriva răului. A doua venire a lui Iisus ne amintește de puterea miracolelor și de promisiunea cerului. Sfârșitul vieții ne arată fragilitatea vieții și puterea iubirii în protejarea copiilor noștri. Vârsta copilului este o poveste despre inocență și speranță.

Ce nu știi despre morți ne vorbește despre puterea secretelor și despre adevărul ascuns care se află sub suprafață. Ascunsa este despre speranța de a găsi ceva ce a fost pierdut. Grupul de suport dezvăluie puterea legăturii umane și cât de departe pot merge oamenii dacă se au unul pe celălalt. Curajoșii este o poveste despre curaj și aventură. Inamicul vorbește despre oroarea războiului și despre puterea unui singur moment de a face o diferență.

Ochii vorbește despre puterea întunericului și despre curajul de care este nevoie pentru a-l înfrunta. În cele din urmă, Cei trei demoni este o poveste despre puterea interioară și curajul, precum și despre puterea de a ne înfrunta temerile.

Acesta este primul videoclip (necenzurat) cu povești de groază creepypasta din România (și posibil din lume) încărcat prima dată pe canalul PULS ZERO pentru care am folosit inteligența artificială în crearea părții grafice.

Poate mai sunt lucruri de îmbunătățit, dar cu timpul, atât eu, cât și ea, vom evolua.

Cât despre rezultatul final (video, audio, scenariu, jocul actoricesc, ș.a.m.d.) este unul dintre cele mai profunde creații ale mele și îmi doresc să îți placă deoarece, cu toate că pare simplu, doresc să îți spun că am muncit 56 de zile, mai exact, 448 de ore.

Dacă dorești să-mi susții munca, te rog să faci o donație. Mulțumesc!

https://pulszero.com/donatii

Doar dacă ai peste 18 ani poți să vezi videoclipul necenzurat povești de groază pentru care am folosit inteligența artificială în crearea părții grafice
Videoclipul cenzurat povești de groază pentru care am folosit inteligența artificială în crearea părții grafice

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *