povesti de groaza in romana

Număr

Un copil în vârstă de 7 ani, care locuia într-un apartament sărăcăcios de la etajul 12, a trăit o experiență terifiantă într-o seară când s-a stins lumina. Tatăl lui ieșise să cumpere țigări, iar când au auzit ușa deschizându-se și închizându-se din nou, a văzut o siluetă sinistră care se apropia. Era diavolul în persoană, Lucifer, și a îngenuncheat lângă el, mirosind a flori ofilite. I-a vorbit în latină și i-a spus să numere, ridicându-l spre tavan. Pe balcon, i-a pus să numere din nou, dar au refuzat și a văzut în schimb viziuni ale tatălui lui țipând în agonie în focurile iadului.

Către articolul complet

Vecini

Săptămâna aceasta m-am mutat într-o casă nouă. Pare perfectă, cu excepția unui singur lucru: vecinii mei. Eram la duș când i-am auzit de cealaltă parte a peretelui – mormăind, șoptind și, ocazional, râzând încet. A fost ciudat, dar nu m-am gândit prea mult la asta până când am plecat la serviciu și m-am uitat pentru ultima oară la casă. Ce secrete misterioase se ascund în spatele pereților?

Către articolul complet

Dumnezeu

O echipă de cercetători a ajuns la concluzia că, dacă un om nu are acces la niciun simț, ar putea percepe prezența lui Dumnezeu. Un bărbat s-a oferit voluntar și a suferit o operație complexă care i-a afectat toate conexiunile către creier. În ciuda faptului că nu putea comunica sau simți lumea din jurul său, el vorbea tare, uneori mormăind. După patru zile, el a spus că putea auzi voci în cap, inclusiv pe cele ale rudelor moarte.

Către articolul complet

Negare

Părinții protagonistului nu se simțeau bine, așa că au stat toată ziua în pat. Protagonistul a fost dezamăgit că nu au putut să meargă la film, dar a fost înțelegător și le-a pregătit o supă, dar și-a dat seama că are un examen la psihologie și că nu-și putea imagina să trăiască în negarea celor mai evidente lucruri.

Către articolul complet

Războinicul Lui Dumnezeu

Întrebarea pusă este incorectă, deoarece trebuie să existe atât bine, cât și rău în lume pentru a menține echilibrul. Adevărata întrebare ar trebui să fie de ce Dumnezeu nu face mai mult pentru a lupta împotriva răului? Bineînțeles că luptă împotriva răului și o face prin acțiunile îngerilor sfinți și drepți, precum este Abaddon, al cărui scop principal este să elimine și să distrugă monștrii, astfel încât oamenii să poată dormi liniștiți noaptea. Cu toate acestea, unor monștri li se permite să trăiască pentru a menține echilibrul dintre bine și rău în lume.

Către articolul complet