poveste horror scurta

Somn

În 1940, oamenii de știință ruși au efectuat un experiment în care au ținut 5 prizonieri de război treji timp de 15 zile cu ajutorul un gaz. Subiecții au fost monitorizați printr-un microfon și un perete de sticlă de 10 cm grosime și li s-au pus la dispoziție cărți, saltele de dormit, mâncare, apă și o toaletă. Inițial, prizonierii s-au comportat bine, dar după 5 zile au început să dea semne de paranoia.

Către articolul complet

Cei trei demoni

Trei demoni au fost atribuiți unei persoane încă de la naștere. Rușinea, Frica și cel mai rău dintre toți, un demon fără nume, pe care persoana îl vede ca pe un prieten. Rușinea face ca persoana să se urască pe sine, Frica o oprește să facă lucruri, iar demonul fără nume o împiedică să atingă măreția și să trăiască o viață împlinită. Cine este acest demon pe care oricine îl are?

Către articolul complet

Ochii

Un bărbat se mută în micul sat Țintași din județul Buzău pentru a scăpa de un sentiment care îl bântuie. Își găsește o casă ieftină și este întâmpinat de oamenii prietenoși din sat. Cu toate acestea, el află curând că locuința a fost deținută anterior de un criminal în serie care era cunoscut pentru faptul că nu putea dormi fără să se simtă supravegheat. Începe să se simtă urmărit și, mai târziu, află povestea criminalului în serie. În cele din urmă ia măsuri și se ocupă de situație.

Către articolul complet

Spirite

Animalele au o vedere mai avansată decât oamenii, așa că atunci când se uită la televizor nu văd decât o singură imagine sau purici, fiind incapabile să distingă imaginile multiple care alcătuiesc un videoclip.

Către articolul complet

Inamicul

Un virus a provocat o epidemie de zombi. Oamenii au început să echivaleze „infecția” cu „moartea” atunci când era vorba de zombi, iar atacurile la distanță nu erau întotdeauna fatale. Dar a apărut o nouă tulpină a virusului care controla în continuare corpul, dar care lăsa alte facultăți, chiar și cele mentale, în seama gazdei. Oamenii trebuiau să decidă dacă vor apăsa pe trăgaci asupra unui zombi care mai avea încă un suflet uman sau vor ezita, deoarece virusul avea nevoie doar de un moment de ezitare pentru a face diferența.

Către articolul complet

Noapte

Conducând singur în întuneric, protagonistul se uită în oglinda retrovizoare și nu vede nimic. Zece secunde mai târziu, trece o mașină cu farurile aprinse. A doua zi, protagonistul observă două zgârieturi pe mașina lui, care ar putea fi acolo de ceva timp. A fost o invenție a imaginației sale sau chiar s-a întâmplat ceva? Protagonistului îi rămân două posibilități.

Către articolul complet

Curajoșii

În noaptea de Halloween, un grup de copii curajoși intră într-o casă veche în căutarea unei experiențe bântuite. Ființa supranaturală care locuiește înăuntru încearcă să-i sperie, dar copiii rămân inconștienți de ceea ce îi înconjoară. Cu doar cinci minute înainte de miezul nopții, ființa își folosește ultimele puteri pentru a țipa atât de tare încât copiii o observă în sfârșit. În ciuda dezamăgirii inițiale, grupul are în sfârșit parte de experiența de Halloween pe care o căutau.

Către articolul complet

Mesaje

Evenimentul fericit datorat celor douăzeci de ani de căsnicie a părinților a luat o întorsătură macabră atunci când protagonistul a primit un text ciudat cu caractere aleatorii. După o oarecare confuzie, a primit un alt mesaj în care i se spunea că primul a fost trimis din greșeală. Mesajele au provocat o panică crâncenă crezând că ceva nu este în regulă.

Către articolul complet

Grupul de sprijin

Un grup de persoane se întâlnesc într-un loc liniștit și se așează pe scaune într-un cerc. Andrei, liderul, le toarnă ceai tuturor și le cere să explice de ce se află acolo. Toată lumea vorbește, de la Andrei, care nu a fost niciodată iubit, la Claudia, care are probleme cu părinții ei, la un om de afaceri falimentar, un drogat, o bătrână bolnavă și un dobitoc. Fiecare ia câte o înghițitură de ceai și își spun poveștile, ultimul fiind un puști gras cu un ochi vânăt.

Către articolul complet

Chelnerița

După un an în care a trăit singur în București, protagonistul găsește un bar cu o chelneriță drăguță și sexy. Au ajuns să se cunoască mai bine și fac sex în fiecare seară. În cele din urmă, protagonistul și-a făcut mai mulți prieteni și nu a mai fost atât de des la bar iar totul a devenit macabru.

Către articolul complet