inteligenta artificiala horror

Cei trei demoni

Trei demoni au fost atribuiți unei persoane încă de la naștere. Rușinea, Frica și cel mai rău dintre toți, un demon fără nume, pe care persoana îl vede ca pe un prieten. Rușinea face ca persoana să se urască pe sine, Frica o oprește să facă lucruri, iar demonul fără nume o împiedică să atingă măreția și să trăiască o viață împlinită. Cine este acest demon pe care oricine îl are?

Către articolul complet

Ochii

Un bărbat se mută în micul sat Țintași din județul Buzău pentru a scăpa de un sentiment care îl bântuie. Își găsește o casă ieftină și este întâmpinat de oamenii prietenoși din sat. Cu toate acestea, el află curând că locuința a fost deținută anterior de un criminal în serie care era cunoscut pentru faptul că nu putea dormi fără să se simtă supravegheat. Începe să se simtă urmărit și, mai târziu, află povestea criminalului în serie. În cele din urmă ia măsuri și se ocupă de situație.

Către articolul complet

Inamicul

Un virus a provocat o epidemie de zombi. Oamenii au început să echivaleze „infecția” cu „moartea” atunci când era vorba de zombi, iar atacurile la distanță nu erau întotdeauna fatale. Dar a apărut o nouă tulpină a virusului care controla în continuare corpul, dar care lăsa alte facultăți, chiar și cele mentale, în seama gazdei. Oamenii trebuiau să decidă dacă vor apăsa pe trăgaci asupra unui zombi care mai avea încă un suflet uman sau vor ezita, deoarece virusul avea nevoie doar de un moment de ezitare pentru a face diferența.

Către articolul complet

Curajoșii

În noaptea de Halloween, un grup de copii curajoși intră într-o casă veche în căutarea unei experiențe bântuite. Ființa supranaturală care locuiește înăuntru încearcă să-i sperie, dar copiii rămân inconștienți de ceea ce îi înconjoară. Cu doar cinci minute înainte de miezul nopții, ființa își folosește ultimele puteri pentru a țipa atât de tare încât copiii o observă în sfârșit. În ciuda dezamăgirii inițiale, grupul are în sfârșit parte de experiența de Halloween pe care o căutau.

Către articolul complet

Grupul de sprijin

Un grup de persoane se întâlnesc într-un loc liniștit și se așează pe scaune într-un cerc. Andrei, liderul, le toarnă ceai tuturor și le cere să explice de ce se află acolo. Toată lumea vorbește, de la Andrei, care nu a fost niciodată iubit, la Claudia, care are probleme cu părinții ei, la un om de afaceri falimentar, un drogat, o bătrână bolnavă și un dobitoc. Fiecare ia câte o înghițitură de ceai și își spun poveștile, ultimul fiind un puști gras cu un ochi vânăt.

Către articolul complet

Ascunsa

Am alergat prin ferma abandonată pentru a o găsi, până când am dat peste un morman de pământ. Am descoperit o cutie de lemn și am eliberat-o cu o lopată, găsind-o vie; cu ochii mari. Am strigat ușurat: „Slavă Domnului!”.

Către articolul complet

Ce nu știi despre morți

Un copil de 13 ani și suficient de inteligent pentru a recunoaște fantomele și un bărbat misterios care îl privește de la distanță. O cerere de ajutor? Ce s-a întâmplat în continuare? Nimeni nu știe, cu excepția familiei care plânge. Ce secrete deține tânărul băiat?

Către articolul complet

Vârsta copilului

Fiica mea m-a trezit aseară; avea ceva special să-mi spună. Cu un zâmbet, m-a rugat să ghicesc câți ani va împlini luna viitoare. Mi-am pus ochelarii, iar ea a ridicat patru degete. Ce moment emoționant!

Către articolul complet

Finalul vieții

În urmă cu trei zile, haosul a pus stăpânire pe lume și, înainte ca cineva să înțeleagă ce se întâmplă, violența și moartea s-au răspândit peste tot. Îmi țineam fiul de 4 ani în brațe, singurul lucru pe care l-am putut face pentru a-l proteja de violența și de țipetele de afară. Poliția și armata nu reușiseră să oprească ceea ce se întâmplase și părea că jumătate din lume dispăruse. Acum, bătăile și țipetele se apropiau din ce în ce mai mult, în timp ce se îndreptau spre casa noastră. Mi-am liniștit copilul cu cuvinte calme și mângâieri blânde, până când s-a relaxat complet. Eram neputincioși în fața oricărei forțe care se afla acolo, dar eram hotărât să-mi țin fiul în siguranță.

Către articolul complet

A doua venire a lui Iisus

În 2024, Iisus se întoarce pe pământ și face minuni, vindecând bolnavi și inspirând credința oamenilor din toate națiunile. După o perioadă de pace, Iisus i-a avertizat pe oameni că paradisul este aproape plin și că porțile raiului se se vor închide curând.

Către articolul complet