inteligenta artificiala creepypasta

Ce nu știi despre morți

Un copil de 13 ani și suficient de inteligent pentru a recunoaște fantomele și un bărbat misterios care îl privește de la distanță. O cerere de ajutor? Ce s-a întâmplat în continuare? Nimeni nu știe, cu excepția familiei care plânge. Ce secrete deține tânărul băiat?

Către articolul complet

Vârsta copilului

Fiica mea m-a trezit aseară; avea ceva special să-mi spună. Cu un zâmbet, m-a rugat să ghicesc câți ani va împlini luna viitoare. Mi-am pus ochelarii, iar ea a ridicat patru degete. Ce moment emoționant!

Către articolul complet

Finalul vieții

În urmă cu trei zile, haosul a pus stăpânire pe lume și, înainte ca cineva să înțeleagă ce se întâmplă, violența și moartea s-au răspândit peste tot. Îmi țineam fiul de 4 ani în brațe, singurul lucru pe care l-am putut face pentru a-l proteja de violența și de țipetele de afară. Poliția și armata nu reușiseră să oprească ceea ce se întâmplase și părea că jumătate din lume dispăruse. Acum, bătăile și țipetele se apropiau din ce în ce mai mult, în timp ce se îndreptau spre casa noastră. Mi-am liniștit copilul cu cuvinte calme și mângâieri blânde, până când s-a relaxat complet. Eram neputincioși în fața oricărei forțe care se afla acolo, dar eram hotărât să-mi țin fiul în siguranță.

Către articolul complet

A doua venire a lui Iisus

În 2024, Iisus se întoarce pe pământ și face minuni, vindecând bolnavi și inspirând credința oamenilor din toate națiunile. După o perioadă de pace, Iisus i-a avertizat pe oameni că paradisul este aproape plin și că porțile raiului se se vor închide curând.

Către articolul complet

Războinicul Lui Dumnezeu

Întrebarea pusă este incorectă, deoarece trebuie să existe atât bine, cât și rău în lume pentru a menține echilibrul. Adevărata întrebare ar trebui să fie de ce Dumnezeu nu face mai mult pentru a lupta împotriva răului? Bineînțeles că luptă împotriva răului și o face prin acțiunile îngerilor sfinți și drepți, precum este Abaddon, al cărui scop principal este să elimine și să distrugă monștrii, astfel încât oamenii să poată dormi liniștiți noaptea. Cu toate acestea, unor monștri li se permite să trăiască pentru a menține echilibrul dintre bine și rău în lume.

Către articolul complet