creepypasta in romana horror

Somn

În 1940, oamenii de știință ruși au efectuat un experiment în care au ținut 5 prizonieri de război treji timp de 15 zile cu ajutorul un gaz. Subiecții au fost monitorizați printr-un microfon și un perete de sticlă de 10 cm grosime și li s-au pus la dispoziție cărți, saltele de dormit, mâncare, apă și o toaletă. Inițial, prizonierii s-au comportat bine, dar după 5 zile au început să dea semne de paranoia.

Către articolul complet

Spirite

Animalele au o vedere mai avansată decât oamenii, așa că atunci când se uită la televizor nu văd decât o singură imagine sau purici, fiind incapabile să distingă imaginile multiple care alcătuiesc un videoclip.

Către articolul complet

Noapte

Conducând singur în întuneric, protagonistul se uită în oglinda retrovizoare și nu vede nimic. Zece secunde mai târziu, trece o mașină cu farurile aprinse. A doua zi, protagonistul observă două zgârieturi pe mașina lui, care ar putea fi acolo de ceva timp. A fost o invenție a imaginației sale sau chiar s-a întâmplat ceva? Protagonistului îi rămân două posibilități.

Către articolul complet

Mesaje

Evenimentul fericit datorat celor douăzeci de ani de căsnicie a părinților a luat o întorsătură macabră atunci când protagonistul a primit un text ciudat cu caractere aleatorii. După o oarecare confuzie, a primit un alt mesaj în care i se spunea că primul a fost trimis din greșeală. Mesajele au provocat o panică crâncenă crezând că ceva nu este în regulă.

Către articolul complet

Chelnerița

După un an în care a trăit singur în București, protagonistul găsește un bar cu o chelneriță drăguță și sexy. Au ajuns să se cunoască mai bine și fac sex în fiecare seară. În cele din urmă, protagonistul și-a făcut mai mulți prieteni și nu a mai fost atât de des la bar iar totul a devenit macabru.

Către articolul complet

Brățara

Un medic care lucra în tura de noapte se afla în lift împreună cu o altă femeie, când, brusc, a apăsat pe butonul de închidere a ușilor și a apăsat butonul pentru ultimul etaj. Femeia a fost șocată și l-a întrebat de ce este atât de nepoliticos, dar doctorul i-a dezvăluit că tocmai operase o femeie care murise pe masa de operație, iar aceasta purta o brățară roșie, purtată doar de cei morți.

Către articolul complet

Număr

Un copil în vârstă de 7 ani, care locuia într-un apartament sărăcăcios de la etajul 12, a trăit o experiență terifiantă într-o seară când s-a stins lumina. Tatăl lui ieșise să cumpere țigări, iar când au auzit ușa deschizându-se și închizându-se din nou, a văzut o siluetă sinistră care se apropia. Era diavolul în persoană, Lucifer, și a îngenuncheat lângă el, mirosind a flori ofilite. I-a vorbit în latină și i-a spus să numere, ridicându-l spre tavan. Pe balcon, i-a pus să numere din nou, dar au refuzat și a văzut în schimb viziuni ale tatălui lui țipând în agonie în focurile iadului.

Către articolul complet

Vecini

Săptămâna aceasta m-am mutat într-o casă nouă. Pare perfectă, cu excepția unui singur lucru: vecinii mei. Eram la duș când i-am auzit de cealaltă parte a peretelui – mormăind, șoptind și, ocazional, râzând încet. A fost ciudat, dar nu m-am gândit prea mult la asta până când am plecat la serviciu și m-am uitat pentru ultima oară la casă. Ce secrete misterioase se ascund în spatele pereților?

Către articolul complet

Dumnezeu

O echipă de cercetători a ajuns la concluzia că, dacă un om nu are acces la niciun simț, ar putea percepe prezența lui Dumnezeu. Un bărbat s-a oferit voluntar și a suferit o operație complexă care i-a afectat toate conexiunile către creier. În ciuda faptului că nu putea comunica sau simți lumea din jurul său, el vorbea tare, uneori mormăind. După patru zile, el a spus că putea auzi voci în cap, inclusiv pe cele ale rudelor moarte.

Către articolul complet

Negare

Părinții protagonistului nu se simțeau bine, așa că au stat toată ziua în pat. Protagonistul a fost dezamăgit că nu au putut să meargă la film, dar a fost înțelegător și le-a pregătit o supă, dar și-a dat seama că are un examen la psihologie și că nu-și putea imagina să trăiască în negarea celor mai evidente lucruri.

Către articolul complet