Testăm Livestream-ul Interactiv v2

După cum am promis, testăm pe bune versiunea 2 cu jocul The Stanley Parable. Am stat mult și m-am gândit cu ce joc să începem. Dar înainte de a începe să controlați jocul vreau să spun câteva cuvinte.

Tot ceea ce vedeți este provizoriu! Voi îmbunătăți totul! De la controale, la grafică, la livestream-ul efectiv, jocuri și chiar delay-ul. Dar vreau să văd că vă place, că sunteți interesați și sincer vă spun că fără voi nu pot descoperi toate problemele care cu siguranță vor apărea.

Așa că vă rog din suflet să îmi spuneți ce părere aveți, dacă aveți sugestii, dacă întâmpinați probleme sau orice legat de acest proiect! Puteți scrie un comentariu în secțiunea comentarii de la acest articol, pe live, să trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact, pe Discord, unde vreți!

Cu toate că este versiunea 2, ceea ce am dezvoltat este încă la început. Dar voi face un articol separat și voi spune și lucrurile mai tehnice.

Până atunci vreau să vă spun ce trebuie să faceți dacă vreți să controlați jocul. În primul rând puteți controla jocul doar dacă aveți sistemul de operare Windows și browser-ul Chrome. V-am spun că este încă la început, nu? Cu timpul vor fi suportate mai multe browsere și sisteme de operare.

Va trebui să intrați pe pagina https://pulszero.com/realtime și să scrieți parola care apare în videoclipul live de pe YouTube.


După care să vă așteptați rândul sau să controlați jocul ca și cum acesta ar fi instalat pe calculatorul vostru.

Fiecare persoană care controlează jocul are la dispoziție 2 minute și 30 de secunde până când îi expiră tura și intră automat înapoi în lista de așteptare. Jocul va fi controlat de următoarea persoană la rând și tot așa până închid eu transmisiunea. Dacă nu faceți nici o acțiune veți deveni inactivi în aproximativ 15 secunde și vă veți pierde rândul.

Toate aceste informații le vedeți în partea dreapta sus, inclusiv statusul serverului.


Clar?

Ca să preluați controlul efectiv va trebui să apăsați pe butonul roșu care apare pe ecran (grafica în curs de dezvoltare).


Controalele pentru jocul The Stanley Parable sunt: w, a, s, d și ctrl pentru a vă mișca și mouse-ul pentru a vă uita iar cu primul click de la mouse puteți interacționa cu obiectele din jur.


Mult succes! Dacă colaborați este foarte posibil să terminați jocul (sau cel puțin unul dintre finalurile sale) foarte rapid.

După cum am spus și în live-ul trecut, tot acest proiect face parte dintr-un soi de experiment social. Sunt o persoană curioasă, ce să fac?

Mult succes încă o dată!

PS! Dacă sunteți interesați de evoluția proiectului, vă recomand să urmăriți jurnalul de dezvoltare.

Participă la discuții

Răspunde lui pulszero care a scris:

Începe imediat 🙂

Răspunde lui pulszero care a scris:

A fost bine! Mulțumesc mult! În curând va fi 24/7 până veți termina jocul.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *