Live Interactiv – Nebunii din Sanitarium

Salutare! Recent am lucrat intens și sunt încântat să vă prezint rezultatul: o inovație proaspătă în cadrul proiectului PULS ZERO. Este vorba despre un live interactiv, un soi de experiment social, pe care l-am creat cu mult entuziasm. Sper sincer să vi se pară interesant. Și pentru acest debut, am ales un joc emblematic: Sanitarium. Acum, cu entuziasm, vă invit să explorăm împreună nebunia din Sanitarium!

Este esențial să colaborăm, să coordonăm și să luăm decizii împreună pentru a ne îndeplini obiectivul. Deși nu am stabilit un termen limită, voi ajusta și îmbunătăți experiența live în funcție de interacțiunea și feedback-ul vostru, optimizând codul sursă și finisând comenzile pentru o experiență cât mai fluidă. Detaliile suplimentare vi le voi comunica la momentul oportun. Până atunci…

Instrucțiuni pentru comenzi

Pentru a naviga și interacționa în cadrul jocului, veți avea la dispoziție o serie de comenzi organizate pe categorii, inclusiv pentru a muta cursorul în direcțiile cardinale, comenzi pentru finețe sau pe grid.

Pentru a muta cursorul în direcțiile principale, este suficient să introduceți inițiala punctului cardinal dorit: N pentru nord, S pentru sud, E pentru est, sau V pentru vest.

Dacă intenția este de a muta cursorul într-unul dintre colțuri, puteți folosi combinații ale acestor inițiale: NE pentru nord-est, NV pentru nord-vest, SE pentru sud-est, sau SV pentru sud-vest.

Pentru a centra cursorul, simplu tastați litera C.

Nu este necesar să vă preocupați de folosirea literelor mari sau mici; comenzile introduse vor fi ajustate automat.

Finețe și precizie

În cazul în care cursorul nu se află în locația exactă dorită, aveți posibilitatea de a vă deplasa în mod relativ pe ecran utilizând inițiala cuvintelor din engleză pentru stânga (left), dreapta (right), sus (top) sau jos (bottom).

De asemenea, este permis să repetați această literă până la 10 ori pentru a vă deplasa la o distanță mai mare.

Grid

Pentru a naviga rapid către o destinație specifică, aveți la dispoziție un grid care, deși nu este vizibil, este complet operațional.

Totuși, acesta poate fi activat temporar introducând în chat comanda „grid” sau „gr„. În urma activării, gridul va deveni vizibil pentru o perioadă de maxim 5 secunde, după care se va ascunde din nou, rămânând totuși operativ.

Cu toate acestea, liniile subtile care marchează chenarele de dimensiuni mai mari sunt păstrate permanent pentru a facilita o navigare rapidă.

De exemplu, introducând 55 vă va duce direct în centrul ecranului, iar 69 vă va orienta cursorul rapid spre sud-est. Vă este clar?

Click-uri

Pentru a efectua un click stânga, puteți folosi abrevierile „cs” sau „lc” („left click”). Acest tip de click este utilizat, în general, pentru a interacționa cu harta, obiectele sau personajele din joc.

Totodată, puteți utiliza abrevierile „cd” sau „rc” (de la „right click” în engleză) pentru a efectua un click dreapta. De regulă, click-ul dreapta este folosit pentru a dirija personajul principal către locația dorită.

Și dacă aveți nevoie de mai mult decât un simplu click dreapta, puteți adăuga o durată la această comandă, până la un maxim de 3 secunde. De exemplu, introducând „cd2” sau „rc2„, veți menține apăsat click-ul dreapta pentru 2 secunde. Asta înseamnă că personajul se va deplasa pentru perioada de timp menționată. Vă este clar?

Salvări

Există un sistem de salvare rapidă care funcționează automat la fiecare minut, și un sistem de salvare automată mai extins care se activează o dată pe oră. În timpul salvării automate orare, orice comandă introdusă va fi ignorată.

Informații suplimentare

Aceasta este versiunea inițială a live-ului interactiv. Plănuiesc să aduc îmbunătățiri și funcționalități noi în versiunile viitoare, incluzând metode de navigare diferite, comenzi noi și multe altele.

Dacă întâmpinați probleme în timpul live-ului interactiv, dacă aveți sugestii pentru îmbunătățiri, dacă există funcționalități pe care le doriți implementate sau dezvoltate în acest live interactiv, sau dacă aveți propuneri pentru alte jocuri care ar funcționa perfect cu acest format de comenzi, nu ezitați să mă contactați în privat pe Discord sau prin formularul de contact disponibil pe site.

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Răspunde lui alex care a scris:

t

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *