Joc de groază interactiv – Realtime Livestream

În sfârșit a venit momentul mult așteptat! Începând cu data de 03.03.2024 de la ora 15:00 dăm drumul la livestream-ul interactiv versiunea 2!

Și ce joc de groază este mai potrivit decât The Quarry? Veți putea prelua controlul a nouă adolescenți care trebuie să supraviețuiască ultimei lor nopți în tabăra de vară Hackett’s Quarry, printre creaturi supranaturale și localnici violenți.

Astfel, dacă doriți să aveți controlul exclusiv, vă invit să accesați pagina https://pulszero.com/realtime unde veți putea decide viitorul și deznodământul jocului.

Vă recomand articolul Testăm Livestream-ul Interactiv v2 unde vă spun cum să folosiți pagina dedicată pentru a controla jocul.

Controalele jocului de pe pagina dedicată

ControlMișcare/Acțiune
WMergi înainte
AMergi în stânga
SMergi înapoi
DMergi în dreapta
Mișcă mouse-ulUnghi camera / Alege o acțiune
Mouse click stângaInteracționează

Controalele direct din chat

De-asemenea am integrat și posibilitatea de a controla jocul și prin intermediul chatului direct din livestream-ul de pe YouTube. Astfel, controlale pentru chat sunt următoarele:

ScrieCe se întamplă?
W / Inainte / SusCaracterul va merge înainte
A / StangaCaracterul va merge în stânga
S / Inapoi / JosCaracterul va merge înapoi
D / DreaptaCaracterul va merge în dreapta
ClickCaracterul va interacționa

Nu există posibilitatea de a mișca mouseul direct din chat, pentru asta va trebui să intrați pe pagina https://pulszero.com/realtime

Încă un lucru important despre chat: comenzile scrise direct în chat vor fi executate doar dacă nu există nici o persoană care controlează jocul de pe pagina https://pulszero.com/realtime

Anarhie versus Democrație

Am făcut un sistem prin care oricine de pe chat poate da comenzi pentru a controla jocul. Dar, pentru că fiecare persoană gândește diferit, e posibil ca jocul să devină confuz sau să nu reușim să trecem de un anumit nivel. Dacă se întâmplă asta, vă sfătuiesc să preluați controlul complet al jocului și să luați deciziile pentru grup.

Mult succes!

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *