Anunț! Realtime Livestream – În Curând

Sunt entuziasmat să vă spun că mă apropii de momentul lansării testelor pentru versiunea 2 a livestreamului interactiv, pe care îl voi numi de acum încolo „livestream realtime”. Această etapă nu va fi una publică; accesul va fi limitat la un grup select de persoane de pe Discord, cu scopul de a identifica și corecta eventuale erori, dar și pentru a examina aspecte care transcend abilitățile mele avansate de programare – în special cele legate de provocările internetului și de interconectivitatea dintre computerele noastre.

Permiteți-mi să vă împărtășesc o realizare care, pentru mine, pare să fi atins domeniul imposibilului: am reușit să creez un livestream cu un delay sub o secundă! Aceasta a fost o provocare constantă pentru mine – posibilitatea de a împărtăși ecranul meu în timp real cu altcineva, care la rândul său să poată prelua controlul fără întârzieri semnificative… pe un server cu resurse limitate!!!

Am căutat pe internet și, până în prezent, nu am găsit pe nimeni în întreaga lume care să fi realizat ceva similar. Prin urmare, ceea ce vă pregătesc este o premieră mondială, o exclusivitate care, sper, va schimba modul în care percepeți streaming-ul și interactivitatea online.

Știu că totul este învăluit în mister momentan dar vreau să vă arăt niște timpi.

Îmi propun să depășeasc barierele tehnologice existente și să creez o experiență de neuitat pentru toți cei implicați în acest proiect!

Pe măsură ce avansez, mă bazez pe feedback-ul și pe colaborarea voastră pentru a mă asigura că această inovație își atinge potențialul maxim. Aștept cu nerăbdare să explorăm împreună aceste noi orizonturi ale tehnologiei și să stabilim noi standarde pentru ceea ce este posibil în lumea livestream-ului interactiv.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea voastră!

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *