Somn

Autor: Anonim
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2016

În anul 1940 niște cercetătorii ruși au ținut treji pentru 15 zile, 5 oameni cu ajutorul unui gaz. Erau ținuți într-o cameră foarte, foarte bine izolată și erau atent monitorizați.

Acest caz a fost înaintea camerelor de filmat așa că singura posibilitate de monitorizare era un microfon și un zid de sticlă gros de 10 centimetri.

Camera unde erau ținuți avea cărți, saltele de dormit, dar fără paturi, apă de la robinet, toaletă și multă mâncare cât să le ajungă tuturor pentru o lună.

Subiecții erau niște prizonieri de război. Totul a fost bine în primele zile, nimeni nu s-a plâns de nimic având în vedere că li s-a promis falsa eliberare dacă vor participa la acest experiment și dacă nu vor dormi pentru o lună.

Conversațiile și activitățile erau monitorizate și cercetătorii și-au notat că prizonierii vorbeau foarte mult despre incidentele traumatizante din trecut iar tonul pe care vorbeau s-a schimbat după cea de a IV-a zi.

După cinci zile, prizonierii au început să se plângă de circumstanțele și evenimentele care i-au dus unde sunt și-au început să dezvolte o paranoia severă. S-au oprit din a vorbi între ei și-au început să șoptească alternativ în microfon.

Au crezut că vor câștiga încrederea oamenilor de știință dacă își vor pârî colegii. Cercetătorii au crezut că este din cauza gazului.

După nouă zile, primul dintre ei a început să zbiere. Alerga dintr-o parte în alta a camerei țipând din adâncului sufletului încontinuu timp de 3 ore. Și ar mai fi încercat să țipe, dar ocazional se mai auzea doar chițăit. Oamenii de știință au notat că și-a distrus corzile vocale. Cel mai surprinzător lucru despre acest comportament a fost cum ceilalți prizonieri au reacționat, sau mai bine spus, n-au reacționat.

Au continuat să șoptească în microfon până când cel de-al doilea subiect a început să țipe. Doi care nu țipau au început să rupă cărțile, să smulgă pagină cu pagină, și calmi să le lipească cu propriul rahat peste zidul de sticlă. Țipătul s-a oprit imediat, dar și șoaptele.

Continuarea acestei povești de groază va fi readaptată în stilul PULS ZERO și va fi exclusivă într-un videoclip special.

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Răspunde lui Bogdan care a scris:

Povestea asta este una din preferatele mele și abea aștept readaptare iei în stilul tău magnific care te caracterizează de atâția ani

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *