Mesaje

Autor: Anonim
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2016

Totul a început într-o noapte de Iulie când părinții mei sărbătoreau 20 de ani de căsătorie. Era o seară minunată, dacă-mi aduc bine aminte; cald, bine, vremea perfectă și o atmosferă de sărbătoare. 20 de ani înseamnă foarte mult, era normal ca la acest eveniment să te îmbraci elegant, având în vedere că au făcut rezervare la cel mai faimos restaurant din oraș.

Era ora 8 și 22 de minute și mă aranjam. Îmi strângeam cravata când primesc un mesaj. Ciudat, rar se întâmplă să primesc mesaje. Așa că l-am verificat, și era de la mama mea. Era un mesaj ciudat, cu tot felul de caractere parcă apăsate la întâmplare, dar în toată această dezordine am putut desprinde prin deducție simplul cuvânt cu o semnificație uriașă: ajutor!

Aș putea continua că acest mesaj m-a îngrijorat profund așa că am răspuns aproape instant cu: „Ești bine?” Iar la fel de instant am primit un alt mesaj cu: „Îmi pare rău, din greșeală.”

Am răsuflat ușurat și am continuat să mă pregătesc că na’, e normal.

Câteva minute mai târziu am primit din nou un mesaj dar de această dată de la tatăl meu. L-am verificat și era aproape identic cu mesajul primit de la mama mea. Oricât de ciudat ar părea asta, tatăl meu, tatăl meu, îi un glumeț și am crezut că își bate joc de mine, dar am mai primit un mesaj. „Îmi pare rău, din greșeală.” Acesta m-a panicat. O panică sfâșietoare ce mă reteza centimetru cu centimetru și simțeam cum timpul se dilată, după care primesc și de la scumpa mea surioară aceleași mesaje.

Băi, trebuia să fie o coincidență, era imposibil alt fel. O anxietate ce mă învăluia cu fiecare secundă care trecea.

Am început să fug spre restaurant, ajunsesem la un sfert de drum, când m-a oprit poliția spunându-mi că s-a produs un accident teribil și că nu-mi dădea voie să trec.

Acela a fost momentul când am realizat ce s-a întâmplat. Cu ochii-n lacrimi i-am implorat să văd coșmarul, iar aceștia nu au ezitat deloc.

Când am ajuns acolo nu mi-a atras atenția mașina distrusă sau flăcările care ieșeau din ea, ci am fost îngrozit de corpurile fără viață a mamei, tatălui și a surorii mele. Cu vocea tremurândă i-am întrebat pe polițiști când s-a produs accidentul.

Cele trei corpuri au rămas fără viață instant în momentul în care s-a produs coliziunea la ora 8 și 21 de minute, exact cu un minut înaintea primului mesaj.

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *