Chelnerița

Autor: Anonim
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2016

Băi baiatule băi! S-a împlinit un an de când m-am mutat în acest apartament din București. După un an am realizat că este foarte greu să-ți faci prieteni, să te împarți cu munca și cu viața socială și na’, mă simt foarte singur, în fine.

După ce m-am învârtit ore bune prin oraș am găsit un bar care era mai ferit și era puțin mai liniștit.

Chelnerița părea foarte drăguță și sexy. Părea că ea e singura care lucra în acel local și nici nu mai era cineva care să mai mănânce acolo. Băi, era perfect pentru început.

Am ajuns să ne cunoaștem mai bine, sexul din fiecare seară o cam devenit de acum o rutină. Am ajuns să-mi fac mai mulți prieteni iar ieșitul din fiecare seară la local s-a rărit până în punctul în care nu am mai mers deloc.

– Măi răule măi, era bună?

– Dacă o vezi, nu are pagină de Facebook, dar dacă vrei putem merge la local să-ți fac cunoștință, nu-i nici o problemă, sincer.

Ajunși la local cei doi văd clădirea în ruine iar ușa de la intrare de-abia se mai deschide. Mirosul din local este dezgustător, iar după tejghea se află un corp într-o stare avansată de putrefacție.

După ce au ajuns polițiștii și-au închis zona, le-au spus celor doi că cadavrul este al unei fete dintr-un alt oraș și că a fost violată de mai multe ori înainte să fie omorâtă. 

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *