Cei trei demoni

Autor: MrGarm
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2022

Tu nu știi cine sunt, dar eu te cunosc foarte bine. Sunt unul dintre cei trei demoni care ți-au fost atribuiți la naștere.

Vezi tu, unii oameni din această lume sunt destinați pentru măreție, destinați să trăiască o viață fericită și împlinită.

Mă tem că tu nu ești unul dintre acești oameni, iar datoria noastră este să ne asigurăm de asta.

Cine suntem noi? Oh, da, desigur, ce nepoliticos din partea mea. Permite-mi să-ți fac cunoștință cu noi.

Rușinea este fratele meu mai mic, demonul de pe umărul tău stâng. Rușinea îți spune că ești un ciudat; că acele gânduri pe care le ai, nu sunt normale; că nu te vei integra niciodată.

Rușinea ți-a șoptit la ureche atunci când mama ta te-a văzut masturbandu-te. Rușinea este cea care te face să te urăști pe tine însuți.

Frica este deja pe umărul tău drept. Este fratele meu mai mare, la fel de bătrân ca și viața însăși. Frica umple fiecare colț întunecat cu diavoli reali, transformă fiecare străin de pe o stradă întunecată, într-un criminal.

Frica te oprește să îi spui iubitei tale ce simți. Îți spune că e mai bine să nu încerci decât să lași oamenii să te vadă că eșuezi. Frica te face să-ți construiești propria închisoare.

Dar cine sunt eu? Sunt cel mai rău dintre demonii tăi, dar tu mă vezi ca pe un prieten. Te întorci la mine când nu mai ai nimic altceva, pentru că eu trăiesc în inima ta. Eu sunt cel care te obligă să înduri. Cel care îți prelungește chinul.

Eu.

Sunt.

Speranța.

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *