Ce nu știi despre morți

Autor: Crimsai
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2022

Nu vreau să par răutăcios, dar morții sunt destul de proști. Întotdeauna i-am văzut. Când eram mic, toată lumea credea că vorbesc cu prieteni imaginari. După câțiva ani, când i-am auzit pe părinții mei vorbind despre un psiholog, mi-am dat seama cu ce vorbeam. Vedeți, fantomele nu au tendința de a-și da seama că sunt moarte și nu arată ca în filme, ci ca noi.

Sunt destul de deștept pentru un copil de 13 ani, așa că am început să observ anumite tipare pentru a le deosebi de cei vii. Erau puțin distanți față de oamenii vii sau îi vedeai cum încercau să vorbească cu oameni care nici măcar nu-i observau. Unii dintre ei își dădeau seama că sunt diferit, că i-am observat. Ca tipul ăsta pe care l-am văzut ieri după școală.

Sunt băiat mare acum, vezi, nu mai am nevoie de părinții mei să mă ia, casa e la o plimbare scurtă.

Stătea departe de ceilalți părinți, nu vorbea cu ei, doar se holba la mine, așa am știut că era una dintre fantome. M-am dus la el, i-am spus că știu ce este și l-am întrebat cum aș putea să-l ajut.

Nu-mi amintesc prea multe după aceea, cred că din cauza a ceea ce s-a întâmplat dimineață. Jos, părinții mei plângeau. Am încercat să vorbesc cu ei, dar m-au ignorat. Probabil că au murit cumva noaptea trecută.

Uneori, fantomele noi nu vorbeau cu mine. Tocmai au sosit niște ofițeri de poliție… și reporteri, nici ei nu vor să vorbească cu mine, doar cu părinții mei.

E ciudat, nu am mai văzut atâtea fantome împreună până acum.

De ce nu vrea nimeni să vorbească cu mine?

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Răspunde lui Tiptil care a scris:

(* ̄▽ ̄)旦 且(´∀`*)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *