Brățara

Autor: Anonim
Readaptare: Ababei Alexandru (PULS ZERO)
Anul înregistrării: 2016

Când te mai internezi câteodată în spital îți mai pune câte o brățară la mâna cu numele tău pe ea iar acestea sunt de mai multe feluri printre care și brățară roșie care se pune doar oamenilor morți.

Cu aceste imagini în minte era un doctor care lucra în schimbul de noapte la un spital. Tocmai a terminat de operat pe cineva și se îndrepta către subsol. A intrat în lift și acolo mai era doar o femeie. A început să vorbească cu ea în timp ce coborau.

Când ușa liftului s-a deschis o altă femeie a vrut să între când deodată doctorul a început să dea cu pumnul în butonul de închis ușile după care a apăsat butonul care duce la ultimul etaj.

Suprinsă, femeia care era cu el în lift i-a spus de ce este nepoliticos și că de ce nu a vrut să o lase și pe acea femeie înăuntru. S-a gândit că e vre-un pervers și că vrea să îi facă ceva dar doctorul i-a răspuns șocat:

„Femeia pe care ai văzut-o tocmai am operat-o și din păcate a murit pe masa de operație. Nu ai văzut brățară roșie pe care o purta la mână?”

Femeia a zâmbit și a ridicat mâna și a spus: „Ca asta?”

Îți recomand să citești:

Participă la discuții

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *