Donează

Mesajul pe scurt

Numele meu real și complet este Ababei Alexandru iar din acest motiv pe paginile dedicate donațiilor vei regăsi acest nume.

Cel mai rapid mod de a mă ajuta este să o faci prin intermediul aplicației Revolut accesând următoarea legătură: https://revolut.me/pulszero

Mesajul complet

În curând se împlinesc 10 ani de când mă implic întru totul în acest proiect; cu drag și cu un devotament ieșit din tipar. Majoritatea videoclipurilor de pe canalul de YouTube dar și a tuturor creațiilor mele nu sunt monetizate din pricina naturii subiectului nișat care mă reprezintă și pe care îl creez cu har. Sau dacă sunt cât de cât monetizate, câștigul meu este extrem de mic comparativ cu munca pe care o depun.

Sute, nu, zeci de mii de ore investite fără absolut nici un câștig!

Dacă ar fi să pun problema altfel, oare tu, dacă nu ai avea nici un fel de câștig de pe urma muncii pe care o depui undeva, ai continua?

Eu am continuat fără ezitare, fără să mai sper și fără să mă mai gândesc la așa ceva, dar este timpul să o fac, să mă gândesc la viitor, la familia mea dar și la propria persoană, deoarece sunt într-un impas, iar timpul pe care îl investesc în PULS ZERO depășește cu mult toate limitele normalului.

Muncesc full-time la job, adică un program de opt ore, după care muncesc tot atât de mult la PULS ZERO, ba nu, mai mult, deoarece muncesc și în weekend, și noaptea, în timpul liber și înainte de culcare. Să dau un exemplu, mă voi rezuma doar la ultimul meu videoclip pe care îl creez, deoarece nu are rost să mai spun despre toate „crengile” adiacente.

Până în acest moment am muncit la el aproximativ 416 ore – minim 8 ore zilnic timp de 56 de zile – și încă nu l-am terminat deoarece numai în momentul în care sunt sunt cât de cât mulțumit de rezultat, îl pot face public. Dau „vina” pe faptul că mi-am impus un standard înalt în crearea acestei forme de artă. Sunt extrem de multe ore de muncă, muncă care îmi și place dar mă epuizează fizic, mental și bineînțeles, financiar.

Cu toate că sunt o persoană disciplinată; mă trezesc devreme pe la 5 dimineața, fac sport, fac meditații – inclusiv Wim Hof și a lui expunere la frig – sănătatea mi se degradează din cauza muncii excesive.

Și nu sunt o persoană proastă, știu să mă gestionez și să planific lucrurile foarte bine, dar când vine vorba de Puls Zero, nu mă pot opri, investesc timp, seriozitate și creez artă cu patos. Cu toate acestea, dacă în următorii doi ani nu se schimbă ceva, va trebui să iau măsuri drastice; fără grijă, nu renunț la PULS ZERO.

Dar nu vreau să mă mai lungesc.

Cu sinceritate în suflet îți spun, ajută-mă!

Numele meu real și complet este Ababei Alexandru iar din acest motiv pe paginile dedicate donațiilor vei regăsi acest nume.

Cel mai rapid mod de a mă ajuta este să o faci prin intermediul aplicației Revolut (nu îți trebuie cont) accesând următoarea legătură: https://revolut.me/pulszero

Tot ce trebuie să faci este doar să completezi suma cu care vrei să mă ajuți, după care datele cardului tău și să trimiți. Transferul se face imediat, fără bătăi de cap sau comisioane și este 100% securizat. Te rog să folosești doar legătura de mai sus pentru a trimite donația în siguranță. Dacă dorești să faci transferul direct din Revolut, te rog să o faci către @pulszero

Sau dacă dorești, am deschis 3 conturi la Banca Transilvania special pentru donații, te rog să trimiți în contul potrivit. Datele de identificare sunt următoarele:

Dacă consideri că ar trebui să integrez și o altă modalitate prin care să poți dona, te rog să mă contactezi folosind formularul de contact.

Dacă poți să mă ajuți, îți rămân profund recunoscător și te asigur că vei vedea rezultatele extraordinare în viitoarele mele creații.

Îți mulțumesc din toată inima, care încă mai bate!